Sposób przygotowania:
Sernik ''Nic''
Ciasto: Margarynę utrzeć z cukrem dodać żółtka , mąkę i proszek. Wyrobić i 2/3 ciasta rozsmarować na blaszce resztę zostawić Krem: Białka ubić z cukrem na sztywną pianę dodać śmietanę wsypać budyń. Delikatnie wymieszać i wylać na ciasto. Resztę ciasta rozkruszyć lub zetrzeć na krem. Piec około 40-45min w temp.180 C
![Sernik ''Nic'' Sernik ''Nic''](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/sernik-nic-157966.jpg)
![Sernik ''Nic'' Sernik ''Nic''](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/sernik-nic-157967.jpg)
![Sernik ''Nic'' Sernik ''Nic''](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/sernik-nic-157968.jpg)