Sposób przygotowania:
Sernik Wyborowy
Ser przepuścić przez maszynkę. Rozetrzeć masło z cukrem pudrem i cukrem waniliowym. Dodać ser, żółtka, budyń i dokładnie wymieszać.
Ubić pianę z białek. Gdy już piana będzie ubita, stopniowo dodawać cukier.
Następnie wymieszać masę serową z pianą, dodać skórkę pomarańczową i zapach, wszystko dokładnie wymieszać. Wyłożyć blaszkę papierem do pieczenia i umieścić w niej masę. Piec 1,5 godziny w 160 stopniach.
Ciasto polać zmiksowanymi owocami przy podaniu.
Ubić pianę z białek. Gdy już piana będzie ubita, stopniowo dodawać cukier.
Następnie wymieszać masę serową z pianą, dodać skórkę pomarańczową i zapach, wszystko dokładnie wymieszać. Wyłożyć blaszkę papierem do pieczenia i umieścić w niej masę. Piec 1,5 godziny w 160 stopniach.
Ciasto polać zmiksowanymi owocami przy podaniu.