Sposób przygotowania:
Sernik z brzoskwiniami, makiem i kokosemETAP 1:

Do miski przesiewamy mąkę pszenną dodajemy pozostałe składniki i szybko zagniatamy ciasto. Dzielimy na pół i wkładamy do zamrażarki na około 2 do 3 godzin.
ETAP 2:

Blaszkę wysmarować masłem i wyłożyć papierem do pieczenia. Zetrzeć na tarce połowę ciasta i zapiec przez 15 minut w temperaturze 180 stopni.
Na cieście ułożyć osaczone z zalewy i pokrojone na kawałki brzoskwinie.
ETAP 3:

Do miski miksera wkładamy składniki na masę serową i miksujemy ale nie zbyt długo aby nie napowietrzyc.
ETAP 4:

Białka ubijamy na sztywną pianę ze szczyptą soli, następnie dodawać po łyżce cukru cały czas ubijając. Na końcu za pomocą szpatułki wymieszać z makiem i wiórkami kokosowymi. Ułożyć na masie serowej.
ETAP 5:

Na pianę ścieramy na tarce o dużych oczkach pozostałe ciasto. Piekarnik rozgrzać do 175 stopni i piec przez 60-70 minut.
robaczek
madzik323
Dziękuję bardzo:)