Sposób przygotowania:
Sernik z jogurtu greckiego
jogurt, żółtka, budyń i cukier waniliowy ubić, dodać olej. Białka ubić na sztywno z cukrem, delikatnie wymieszać z masą jogurtową.
Dno tortownicy wyłożyć biszkoptami, na to wylać masę jogurtową, po wierzchu posypać wiórkami kokosowymi. Piec w 170 st. 30 minut. Ja piekłam w średniej tortownicy.
Dno tortownicy wyłożyć biszkoptami, na to wylać masę jogurtową, po wierzchu posypać wiórkami kokosowymi. Piec w 170 st. 30 minut. Ja piekłam w średniej tortownicy.
msewka
A.B.
luna
dusia30
eli_555
Jojo
iwi69
kinga
olimpia200
limo_
yola
Sarenka
grazka
Natala1210
góralka
truskawka77
jovi
Senqa
;-) 5 !
ewa19614
Wodziu