Sposób przygotowania:
Sernik z winogronami i brzoskwiniami
Ciasteczka dokładnie rozdrabniamy i dodajemy roztopione masło. Dokładnie mieszamy, wysypujemy na dno tortownicy i uklepujemy. Wstawiamy do lodówki.
Winogrona myjemy i przekrawamy na pól, małe mogą być w całości. Brzoskwinie kroimy w kostkę.
Galaretki rozpuszczamy w połowie wody podanej w przepisie i studzimy. Gdy zacznie się ścinać, dolewamy do serka i chwilę miksujemy. Dodajemy owoce i mieszamy delikatnie.
Masę przelewamy na spód i odstawiamy do schłodzenia. Wierzch dekorujemy owocami i zalewamy galaretką agrestową.
Winogrona myjemy i przekrawamy na pól, małe mogą być w całości. Brzoskwinie kroimy w kostkę.
Galaretki rozpuszczamy w połowie wody podanej w przepisie i studzimy. Gdy zacznie się ścinać, dolewamy do serka i chwilę miksujemy. Dodajemy owoce i mieszamy delikatnie.
Masę przelewamy na spód i odstawiamy do schłodzenia. Wierzch dekorujemy owocami i zalewamy galaretką agrestową.