Sposób przygotowania:
Serowa Eksplozja Chupi :)
Naleśniki pierwszy raz zrobiłam z mąki orkiszowej z pełnego przemiału i jestem bardzo zadowolona z rezultatów.Składniki na naleśniki zmiksowałam i smażyłam na rozgrzanej patelni.
Pierwszy raz w życiu postanowiłam połączyć moje ulubione sery w jednym naleśniku.Cóż za eksplozja smaku! Polecam
PS.proces twórczy na forum :)
Pierwszy raz w życiu postanowiłam połączyć moje ulubione sery w jednym naleśniku.Cóż za eksplozja smaku! Polecam
PS.proces twórczy na forum :)
Niuniaczka
wedith1
Babciagramolka
elzbieta8960
Chupnięta
Elu w Irlandii też w marketach jej nie znalazłam.Masz rację - trzeba uderzyć do sklepu ze zdrową żywnością . Ja odkąd znalazłam mąkę żytnią , orkiszową z pełnego przemiału - już tylko z nich robię naleśniki. Jedyne co to orkiszowa z pp jest u mnie przynajmniej 6 razy droższa niż zwykła , ale naleśników codziennie się nie robi można się poświęcić dla zdrowia.
Chupnięta
Natala1210
elzbieta8960
Doro
zewa
Donnna