Sposób przygotowania:
Serowe warzywa
Warzywa kroimy tak jak lubimy (plastry, cząstki wszystko jedno) i wrzucamy je do garnka w wodą i wrzucamy Wegetę/Kucharka. Gotujemy do miękkości, ok. 20 minut. W tym czasie przygotowujemy sos "4 sery" (wg przepisu na opakowaniu od tego sosu) i ser żółty kroimy na kwadraciki ok.3-4 cm (długość boku kwadracika). Gdy warzywa są miękkie, wsypujemy je do naczynia żaroodpornego, zalewamy sosem i kładziemy kwadraciki sera, wkładamy do piekarnika na ok.20 minut na ok.180 stopni. Warzywa są miękkie, więc chodzi tylko o to, żeby wszystko się ładnie zapiekło :)
evita0007
Kajoza
milo mi, mysle, ze to fajne, proste danie dla kazdego :)
Sarenka
luna
Kajoza
ja uwielbiam jak jest tak miękki,że prawie się rozpada, ale swój możesz gotować nawet minutkę :)