Sposób przygotowania:
Serowiec 'Palce lizać'
Placek:
Wszystko wymieszać, zarobić, upiec 3 placki.
Masa:
Ser przemielić przez maszynkę. Dodać do rondla masło, żółtka, cukier, zapach, rodzynki, skórkę z pomarańczy. Gotować 15 minut na wolnym ogniu stale mieszając. Budyń rozpuścić w mleku i wlać do sera. Gorącą masą smarować placki. Można po wierzchu polać polewą czekoladową.
Wszystko wymieszać, zarobić, upiec 3 placki.
Masa:
Ser przemielić przez maszynkę. Dodać do rondla masło, żółtka, cukier, zapach, rodzynki, skórkę z pomarańczy. Gotować 15 minut na wolnym ogniu stale mieszając. Budyń rozpuścić w mleku i wlać do sera. Gorącą masą smarować placki. Można po wierzchu polać polewą czekoladową.