Sposób przygotowania:
Skrzydełka miodowe
Skrzydełka umyj.
Czosnek obierz i przeciśnij przez praskę, wymieszaj z miodem, dodaj szczypte chilli i sól.Wlej kilka kropli oliwy i tyle wody,aby powstała marynata.
Marynatę wymieszaj ze skrzydełkami.
Odstaw na 2 godz do lodówki.
Przełóż na blachę i polej resztą marynaty.
Wstaw do piekarnika.
Piecz 30min w 200stC.
Czosnek obierz i przeciśnij przez praskę, wymieszaj z miodem, dodaj szczypte chilli i sól.Wlej kilka kropli oliwy i tyle wody,aby powstała marynata.
Marynatę wymieszaj ze skrzydełkami.
Odstaw na 2 godz do lodówki.
Przełóż na blachę i polej resztą marynaty.
Wstaw do piekarnika.
Piecz 30min w 200stC.