Sposób przygotowania:
Skrzydełka mocno Czosnkowe
Obieramy czosnek i każdy ząbek przecinamy na pół. Skrzydełka myjemy i obcinamy z nich lotki (zostawiamy sobie na zupę lub wyrzucamy) Przekładamy do miski dodajemy w/w przyprawy , czosnek i olej. Całość mieszamy za pomocą dłoni i odstawiamy do lodówki na całą noc (tak najlepiej wtedy ładnie przejdą czosnkiem) Na drugi dzień całość przekładamy do naczynia żaroodpornego wraz z pozostałą zalewą-przykrywamy. Wkładamy do nagrzanego piekarnika (góra-dół,środkowa półka) 180*C i pieczemy 50 minut. Po tym czasie odkrywamy włączamy termoobieg i podpiekamy około 10 minut. Podajemy z czym kto lubi :)
yola
evita0007
Hi,hi fajnie zrymowałaś ;) Dziękuję . . .
elzbieta8960
Evitka szykuj do calowania te namietne usteczka :):):)
evita0007
Hahahahaahahaaa dobre :D nawet się śmiać przez te usteczka nie mogę bo boli buuu :( Ale za to mam duże jak Angelina Jolie . . . ;)
elzbieta8960
Uuuuu to jestes sexi :):):)
Papaja
evita0007
Dokładnie jak mówisz hihi ;D
Tak jestem bardzo sexy,że nawet córka się mnie brzydzi ;D;D
elzbieta8960
Ale o ustach jak u Angeliny niejedna marzy a Ty wybrzydzasz :):):)
Oj Evitka :):):)
Ok juz jestem powazna :):):)
evita0007
Elu spokojnie :) ja znam sie na zartach,nie lubie sztywniaków hihi ;D
gusia1000