Sposób przygotowania:
Śledź z marynowanymi grzybami:
Śledzie odsączyć z oleju i pokroić w kawałki. Cebulę , korniszony i grzybki pokroić w kostkę . Wymieszać korniszony z cebulą . Śledzie ułożyć na warstwie korniszonów z cebulą .Posypać pieprzem .Obłożyć marynowanymi grzybami. Zostawić na godzinę .
Najlepiej smakują z razowym pieczywem .
Najlepiej smakują z razowym pieczywem .
Kilmeny
Babciagramolka
Racja - powinnam te przepisy oznaczać jako semiwegetariańskie , ale takiej opcji nie ma . Mam tylko nadzieję ,że Ci którzy są wegetarianami znają zasady swojej diety i zauważą moją pomyłkę , a dla tych którzy po prostu szukają czegoś lekkiego i dla tego zaglądają w przepisy wegetariańskie przepisy przydadzą się . Sama nie mogę zmienić kategorii .Postaram się na przyszłość uważać by nie wprowadzić nikogo w błąd .