kiwi

kiwi

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 1064]

Śledzie z pieczarkami

  • 2
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 3/5 głosów: 5

Filety dokładnie umyć, osuszyć i pokroić w kawałki. Następnie ułożyć na półmisku, polać 2 łyżkami oleju i przyprawić pieprzem.

Śledzie z pieczarkami

Składniki:

Śledzie z pieczarkami

 

Sposób przygotowania:

Śledzie z pieczarkami
Filety dokładnie umyć, osuszyć i pokroić w kawałki.
Następnie ułożyć na półmisku, polać 2 łyżkami oleju i przyprawić pieprzem.

Pieczarki z cebulą usmażyć na oleju, doprawić do smaku solą oraz pieprzem i ułożyć wokół śledzi.
Całość posypać posiekaną natką pietruszki.