Sposób przygotowania:
Słodkie pucharki
Czekoladę ścieramy na tarce, przekładamy do miseczki i dodajemy mleko. Wstawiamy do mikrofalówki na 30 sekund. Rozpuszczoną czekoladę mieszamy i dodajemy do niej deser czekoladowy. Jeszcze raz mieszamy i przekładamy do pucharków które przechylamy. Odstawiamy do stężenia.
W tym czasie ubijamy śmietankę razem ze śmietanką w proszku na sztywno. Dodajemy do kremu czekoladowego.
Banana obieramy i kroimy w plasterki. Dzielimy na 3 części i układamy banany w pucharkach.
Polewamy kremem karmelowym i posypujemy orzeszkami.
Przechowujemy w lodówce.
W tym czasie ubijamy śmietankę razem ze śmietanką w proszku na sztywno. Dodajemy do kremu czekoladowego.
Banana obieramy i kroimy w plasterki. Dzielimy na 3 części i układamy banany w pucharkach.
Polewamy kremem karmelowym i posypujemy orzeszkami.
Przechowujemy w lodówce.