Sposób przygotowania:
Słodkie serce z bananami.
Jajka rozbić,oddzielić białka od żółtek.Żółtka utrzeć z cukrem na puszystą masę.Białka ubić na sztywną pianę i delikatnie połączyć masę żółtkową z pianą.Wymieszać z przesianą mąką.Masło roztopić,ostudzić i dodać do ciasta.Formę serduszkową wysmarować tłuszczem,wypełnić, ciastem,piekarnik nagrzać do temp.200 st.C.Piec ok.20 min.Po upieczeniu wyjąć i wystudzić.Po- -lewę rozpuścić w kąpieli wodnej.Spód ciasta wysmarować polewą i wysuszyć,a potem odwrócić serce..Śmietanę ubić z usztywniaczem i posmarować nią wierzch biszkoptowego serca. Mango umyć i obrać,przekroić,wyjąć pestkę,miąższ pokroić w plasterki i ułożyć na cieście.Banany umyć,obrać i pokroić na plasterki,skropić sokiem z cytryny.Udekorować nimi ciasto.