p.jola1

p.jola1

Złoty Ekspert
[Przepisów: 919]

smażonka biwakowa

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 3/5 głosów: 1

smażonka biwakowa, taka jak warunki na to pozwalają

smażonka biwakowa Więcej zdjęć (4)

Składniki:

smażonka biwakowa

 

  • 30 dag ogonówka,
  • 2 szt cebula,
  • do smaku oliwa z oliwek,
  • 1 łyżeczka przyprawa staropolska

 

Sposób przygotowania:

smażonka biwakowa
Ogonówkę pokroić w słupki a cebule w krążki. Rozgrzać oliwę najpierw poddusić ogonówkę, potem dodać cebulę, doprawić przyprawą staropolską, dusić aby cebula była miękka. Podawać z chlebem.
smażonka biwakowa
Etap 1
smażonka biwakowa
Etap 2
smażonka biwakowa
Etap 3

Tagi:

przyprawy