iwa643

iwa643

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 5470]

Smażony lipień z sosem i fasolką

  • 2
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 3

Lipień to pyszna rybka intensywnie pachnąca tymiankiem

Smażony lipień z sosem i fasolką

Składniki:

Smażony lipień z sosem i fasolką

 

Sposób przygotowania:

Smażony lipień z sosem i fasolką
Rybę pozbawiamy łusek ,wnętrzności i głowy . solimy z każdej strony i w środku . .do środka wkładamy kawałek tymianku .Smażymy rybkę na masełku . Gdy ryba jest gotowa na tej samej patelni smażymy ugotowaną fasolkę szparagową . Robimy sos . Mieszamy wszystkie składniki . Papryki i chilli dodajemy według uznania ,kosztując sos . sos ma być pikantny .

Tagi:

sosy fasolka