Sposób przygotowania:
Snikers
1.Mąkę wymieszaną z soda oczyszczoną i przesianą przez sito
na stolnicę posiekać z KASIĄ. Dodać pozostałe składniki i zagnieść
ciasto. Podzielić je na trzy części,
2.Trzy identyczne prostokątne form;- (20x50 cm), posmarowane
KASIĄ i wyłożone papierem do pieczenia, wylepić cienko ciastem,
Na jedną cześć ciasta wylać gorąca polewę orzechową i upiec razem
z pozostałymi,
3.Ugotowaćbudyńśmietankowy wedługprzepisupodanego
na opakowaniu, zużywając o jedna trzecią mleka mniej, niż podano
w przepisie, Ostudzić
4.W celu otrzymania karmelu puszkę z mlekiem wstawić do gar¬
nka z wodą i gotować 3 godz. Ostudzić.
5.Ma jeden upieczony i ostudzony placek nałożyć budyń, przykryć
drugim plackiem posmarowanym karmelem, a następnie nakryć
plackiem z polewą orzechową.
na stolnicę posiekać z KASIĄ. Dodać pozostałe składniki i zagnieść
ciasto. Podzielić je na trzy części,
2.Trzy identyczne prostokątne form;- (20x50 cm), posmarowane
KASIĄ i wyłożone papierem do pieczenia, wylepić cienko ciastem,
Na jedną cześć ciasta wylać gorąca polewę orzechową i upiec razem
z pozostałymi,
3.Ugotowaćbudyńśmietankowy wedługprzepisupodanego
na opakowaniu, zużywając o jedna trzecią mleka mniej, niż podano
w przepisie, Ostudzić
4.W celu otrzymania karmelu puszkę z mlekiem wstawić do gar¬
nka z wodą i gotować 3 godz. Ostudzić.
5.Ma jeden upieczony i ostudzony placek nałożyć budyń, przykryć
drugim plackiem posmarowanym karmelem, a następnie nakryć
plackiem z polewą orzechową.