Sposób przygotowania:
Spagetti bolgnese
Na patelni podsmażamy cebulkę na oliwie z oliwek.
Kiedy cebulka się zeszkli dodajemy mięso i łopatką rozdrabniamy je na młe kawałeczki.
Do podsmażonego mięsa dodajemy pomidory i sok.
Całość dusimy około 25 minut.
Doprawiamy solą, pieprzem, oregano, tymiankiem i bazylię.
Całość gotujemy heszcze około 10 minut.
Na koniec dodajemy kukurydzę.
Sosem polewamy makaron i posypujemy żółtym serem.
Kiedy cebulka się zeszkli dodajemy mięso i łopatką rozdrabniamy je na młe kawałeczki.
Do podsmażonego mięsa dodajemy pomidory i sok.
Całość dusimy około 25 minut.
Doprawiamy solą, pieprzem, oregano, tymiankiem i bazylię.
Całość gotujemy heszcze około 10 minut.
Na koniec dodajemy kukurydzę.
Sosem polewamy makaron i posypujemy żółtym serem.