Sposób przygotowania:
Styropian
"Z podanych składników zagnieść ciasto i podzielić na 2 części. 1 część wyłożyć na spód blaszki i posmarować powidłem śliwkowym lub inną konfiturą. Drugą włożyć do lodówki lub zamrażarki.
Białka ubić z cukrem, dodać śmietanę i pozostałe składniki. Wymieszać. Wyłożyć to na ciasto posmarowane powidłem. Na wierzch zetrzeć drugą część ciasta.Piec ok. 50 min. W temperaturze 180 °C. Studzić ciasto ok. 3 godzin." Można urozmaicic owocami i dac na watswe ciasta na dole zamiast powideł.
Najlepsze dnia nastepnego.
Żródło: http://fotoforum.gazeta.pl/72,2,777,106921402,106921402.html
Białka ubić z cukrem, dodać śmietanę i pozostałe składniki. Wymieszać. Wyłożyć to na ciasto posmarowane powidłem. Na wierzch zetrzeć drugą część ciasta.Piec ok. 50 min. W temperaturze 180 °C. Studzić ciasto ok. 3 godzin." Można urozmaicic owocami i dac na watswe ciasta na dole zamiast powideł.
Najlepsze dnia nastepnego.
Żródło: http://fotoforum.gazeta.pl/72,2,777,106921402,106921402.html
luna
Sarenka
msewka
mała73
aranka
Aguś1963