Sposób przygotowania:
Surówka Eli z białej kapusty
sos:
Wymieszać majonez,śmietanę i czosnek.
Kapustę drobno poszatkować,jabłko i marchewkę zetrzeć na tarce z dużymi oczkami,paprykę pokroić w kosteczkę,pora w ćwierć krążki,doprawić solą,pieprzem i wszystko razem wymieszać.Polać sosem majonezowo-śmietanowo-czosnkowym i jeszcze raz wymieszać.Smacznego!
Wymieszać majonez,śmietanę i czosnek.
Kapustę drobno poszatkować,jabłko i marchewkę zetrzeć na tarce z dużymi oczkami,paprykę pokroić w kosteczkę,pora w ćwierć krążki,doprawić solą,pieprzem i wszystko razem wymieszać.Polać sosem majonezowo-śmietanowo-czosnkowym i jeszcze raz wymieszać.Smacznego!
kinga
eli_555
Może być sam jogurt z czosnkiem.Czosnek dodaje surówce charakteru.