Sposób przygotowania:
Surówka z kapusty kiszonej
Marchewkę obrać , umyć i zetrzeć na tarce grubych oczkach. Jabłko umyć obrać i zetrzeć na tarce również o grubych oczkach. Pora opłukać i pokroić na pół plasterki .
Kapustę kiszoną poszatkować ale nie koniecznie wszystko połączyć razem dodać, oliwę z oliwek poszatkowany kaperek i doprawić solą , pieprzem i cukrem.
Kapustę kiszoną poszatkować ale nie koniecznie wszystko połączyć razem dodać, oliwę z oliwek poszatkowany kaperek i doprawić solą , pieprzem i cukrem.
![Surówka z kapusty kiszonej Surówka z kapusty kiszonej](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/surowka-z-kapusty-kiszonej-373209.jpg)
![Surówka z kapusty kiszonej Surówka z kapusty kiszonej](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/surowka-z-kapusty-kiszonej-373210.jpg)
![Surówka z kapusty kiszonej Surówka z kapusty kiszonej](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/surowka-z-kapusty-kiszonej-373212.jpg)
![Surówka z kapusty kiszonej Surówka z kapusty kiszonej](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/surowka-z-kapusty-kiszonej-373213.jpg)