eli_555

eli_555

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 1797]

Surówka z kapusty kiszonej Eli z miodem

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
  • PORCJE: 5
         
ocena: 4/5 głosów: 4

Nowa wersja surówki z kapusty kiszonej z miodem.

Surówka z kapusty kiszonej Eli z miodem Więcej zdjęć (5)

Składniki:

Surówka z kapusty kiszonej Eli z miodem

 

Sposób przygotowania:

Surówka z kapusty kiszonej Eli z miodem
Kapustę kiszoną drobno posiekać. Cebulę obrać z łupinki i drobno pokroić.Marchewki obrać ze skórki,umyć i zetrzeć na tarce z drobnymi oczkami. Jabłko umyć,obrać ze skórki i zetrzeć na tarce z dużymi oczkani. Do miski włożyć posiekaną kapustę,potartą marchewkę,pokrojoną cebulę i potarte jabłko. Do surówki dodać miód,olej,przyprawić solą i pieprzem. Całość wymieszać. Smacznego!
Surówka z kapusty kiszonej Eli z miodem
Kapustę kiszoną drobno posiekać..........
Surówka z kapusty kiszonej Eli z miodem
Marchewki obrać ze skórki umyć i zetrzeć na tarce z drobnymi oczkami.
Surówka z kapusty kiszonej Eli z miodem
Cebulę obrać z łupinki i drobno pokroić...
Surówka z kapusty kiszonej Eli z miodem
Jabłko umyć obrać ze skórki i zetrzeć na tarce z dużymi oczkani.