Babcia Halinka

Babcia Halinka

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 2266]

Surówka z kapusty kwaszonej po rosyjsku

         
ocena: 3/5 głosów: 3

Marchew umyć, oczyścić, opłukać, zetrzeć na tarce o dużych otworach. połączyć

Surówka z kapusty kwaszonej po rosyjsku

Składniki:

Surówka z kapusty kwaszonej po rosyjsku

 

  • 400 g kapusty kwaszonej
  • 100 g groszku konserwowego
  • natka pietruszki
  • 4 łyżki majonezu
  • marchew
  • sól
  • cukier
  • pieprz do smaku

Sposób przygotowania:

Surówka z kapusty kwaszonej po rosyjsku
Marchew umyć, oczyścić, opłukać, zetrzeć na tarce o dużych otworach. połączyć zpokrajaną kapustą, majonezem, groszkiem i posiekaną natką pietruszki. Doprawić do smaku.

Tagi:

kapusta