Reniz

Reniz

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 3217]

Surówka z kapusty pekińskiej i sera

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 4

Surówka z kapusty pekińskiej jest smaczna i zdrowa

Surówka z kapusty pekińskiej i sera

Składniki:

Surówka z kapusty pekińskiej i sera

 

 

Sposób przygotowania:

Surówka z kapusty pekińskiej i sera
Kapustę pekińską drobno pokroić, orzechy włoskie posiekać, żółty ser pokroić w drobne słupki lub zetrzeć na tarce o dużych otworach. Jabłka obrać, usunąć gniazda nasienne, pokroić cienkie plasterki, skropić octem winnym. Wszystkie składniki włożyć do miski, dodać rodzynki i orzechy, polać oliwą, przyprawić do smaku solą i pieprzem, wymieszać. Podawać do dań rybnych.