gosia p.

gosia p.

Złoty Ekspert
[Przepisów: 1329]

Surówka z pekińskiej z dodatkiem czerwonej fasoli

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 3

Smaczna i łatwa w przygotowaniu surówka z kapusty pekińskiej z dodatkiem czerwonej fasoli. Polecam jako dodatek do obiadu.

Surówka z pekińskiej z dodatkiem czerwonej fasoli Więcej zdjęć (4)

Składniki:

Surówka z pekińskiej z dodatkiem czerwonej fasoli

 

Sposób przygotowania:

Surówka z pekińskiej z dodatkiem czerwonej fasoli
Kapustę pekińską drobno kroimy i przekładamy do miski. Pomidor myjemy i kroimy w kostkę, a por drobno siekamy. Fasolę czerwoną odcedzamy z zalewy i i dodajemy do składników surówki. Następnie dodajemy majonez oraz sól i pieprz do smaku. Wszystko razem dokładnie mieszamy. Gotową surówkę wykładamy na półmisek.
Surówka z pekińskiej z dodatkiem czerwonej fasoli
Kapustę pekińską drobno kroimy i przekładamy do miski.
Surówka z pekińskiej z dodatkiem czerwonej fasoli
Pomidor myjemy i kroimy w kostkę, dodajemy do kapusty pekińskiej.
Surówka z pekińskiej z dodatkiem czerwonej fasoli
Por płuczemy i drobno siekamy, przekładamy do kapusty.

Tagi:

fasola