Sposób przygotowania:
Surówka z rzepy, pasternaku i marchewki
Rzepę, pasternak, marchewkę obrać, umyć.
Rzepę oraz jabłka zetrzeć na grubych oczkach, marchewkę i pasternak na średnich, polać olejem, dodać posiekane cebulki ze szczypiorkami, skropić sokiem z cytryny, doprawić solą, pieprzem i posypać czarnuszką.
Dokładnie wymieszać.
Na końcu posypać natką pietruszki.
Zdrowego smacznego.
Rzepę oraz jabłka zetrzeć na grubych oczkach, marchewkę i pasternak na średnich, polać olejem, dodać posiekane cebulki ze szczypiorkami, skropić sokiem z cytryny, doprawić solą, pieprzem i posypać czarnuszką.
Dokładnie wymieszać.
Na końcu posypać natką pietruszki.
Zdrowego smacznego.
BozenaMatuszczyk
Netka
To prawda , bardzo smaczna :)