Sposób przygotowania:
Surówka z zielonych jabłek i orzechów.
Jabłka,sałatę i truskawki umyć pod kranem z bieżącą wodą.Jabłka
przekroić na ćwiartki,usunąć gniazda nasienne i ogonki,truskawki z szypułek,jabłka pokroić na cienkie cząstki,liście sałaty postrzępić,
a orzechy uwolnić ze skorupek,wyjąć i pokruszyć zawartość.Wszy
-stko dać do salaterki,skropić sokiem z cytryny,octem winnym,do-
-prawić cukrem,solą i szczyptą pieprzu ziołowego.Wymieszać i podawać na drugie śniadanie.
przekroić na ćwiartki,usunąć gniazda nasienne i ogonki,truskawki z szypułek,jabłka pokroić na cienkie cząstki,liście sałaty postrzępić,
a orzechy uwolnić ze skorupek,wyjąć i pokruszyć zawartość.Wszy
-stko dać do salaterki,skropić sokiem z cytryny,octem winnym,do-
-prawić cukrem,solą i szczyptą pieprzu ziołowego.Wymieszać i podawać na drugie śniadanie.
margolata
Natala1210
sloneczko1