Sposób przygotowania:
Świąteczne roladkiETAP 1:
 
1.	Mięso kroimy w dwucentymetrowe plastry, rozbijamy, doprawiamy pieprzem oraz sola.
2.	Cebulę obieramy drobno kroimy i prużymy na rozgrzanym maśle. Do cebuli dodajemy starty na tarce o dużych oczach brokuł, obraną startą marchew, dziesięć minut prużymy aż warzywa zmiękną, solimy i łączymy z serkiem topionym.
3.	Gotowym farszem smarujemy mięso i zwijamy w roladki.
ETAP 2:
 
4.	Panierujemy w bułce tartej, roztrzepanym jajku i ponowie w bułce tartej.
5.	Smażymy z każdej strony na rozgrzanym oleju.
ETAP 3:
6.	Roladki gotowe.
7.	Smacznego.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
