Sposób przygotowania:
Świderki z boczkiem i szynką
Makaron gotujemy według wskazań na opakowaniu. Boczek kroimy w kostkę, podsmażamy na patelni.
Pieczarki obieramy, kroimy w ćwiartki, dorzucamy do boczku, podsmażamy. Szynkę kroimy w paski.
Mieszamy makaron z boczkiem, pieczarkami, szynką, serem żółtym, serkiem kanapkowym, czosnkiem i przyprawami. Przekładamy do naczynia żaroodpornego.
Na wierzch kładziemy ser.
Zapiekamy w 200°C około 15 minut.
Pieczarki obieramy, kroimy w ćwiartki, dorzucamy do boczku, podsmażamy. Szynkę kroimy w paski.
Mieszamy makaron z boczkiem, pieczarkami, szynką, serem żółtym, serkiem kanapkowym, czosnkiem i przyprawami. Przekładamy do naczynia żaroodpornego.
Na wierzch kładziemy ser.
Zapiekamy w 200°C około 15 minut.