Sposób przygotowania:
Szarlotka wyśmienita
1. Z podanych składników zagnieść ciasto. Podzielić na 3 części. Jedną wyłożyć na blachę, a pozostałe włożyć do zamrażalnika.
2. Białka ubić z cukrem, dodać sproszkowany kisiel. Jabłka zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Wyłożyć na ciasto. Zetrzeć 2 część ciasta, wyłożyć pianę i zetrzeć pozostałe ciasto. Piec ok. godz. w temp. 180st.
2. Białka ubić z cukrem, dodać sproszkowany kisiel. Jabłka zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Wyłożyć na ciasto. Zetrzeć 2 część ciasta, wyłożyć pianę i zetrzeć pozostałe ciasto. Piec ok. godz. w temp. 180st.
elzbieta8960
dynia33c
napiszę jak smakowało.
czekoladka_m
Ok, będę czekać;)