Sposób przygotowania:
Sznycle z indyka w otrębach wg Zub3r'a
Filet kroimy w plastry. Mięso rozbijamy tłuczkiem, skrapiamy sokiem z cytryny i nacieramy solą i pieprzem. Jajka wbijamy do miski i doprawiamy solą i pieprzem. Każdy kawałek mięsa panierujemy w mącę, jajkach i otrębach. Na patelni rozgrzewamy tłuszcz. Kotlety układamy na patelni i smażymy równomiernie na wolnym ogniu z obu stron na złoty kolor. Smacznego!
![Sznycle z indyka w otrębach wg Zub3r'a Sznycle z indyka w otrębach wg Zub3r'a](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/sznycle-z-indyka-w-otrebach-wg-zub3ra-301313.jpg)
![Sznycle z indyka w otrębach wg Zub3r'a Sznycle z indyka w otrębach wg Zub3r'a](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/sznycle-z-indyka-w-otrebach-wg-zub3ra-301314.jpg)
![Sznycle z indyka w otrębach wg Zub3r'a Sznycle z indyka w otrębach wg Zub3r'a](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/sznycle-z-indyka-w-otrebach-wg-zub3ra-301315.jpg)