Sposób przygotowania:
Zapiekane sznycle z indyka.
1.Do zblendowanych pieczarek dodaję pora i marchewkę i przyprawy. Mieszam dokładnie.
2.Na blasze, na papierze do pieczenia, pod każdym sznyclem wylewam łyżkę masy.
3.Na masie układam sznycle, a na nie wykładam dużo masy i posypuję serem.
4.Blachę wkładam do pieca na ok. 180 stopni na około 30-40 minut. Na końcu grilluję przez ok. 5 minut. Jeżeli nie mam ochoty na zapieczony ser to nie grilluję : - ).
2.Na blasze, na papierze do pieczenia, pod każdym sznyclem wylewam łyżkę masy.
3.Na masie układam sznycle, a na nie wykładam dużo masy i posypuję serem.
4.Blachę wkładam do pieca na ok. 180 stopni na około 30-40 minut. Na końcu grilluję przez ok. 5 minut. Jeżeli nie mam ochoty na zapieczony ser to nie grilluję : - ).
luna
eli_555
Jojo
Sarenka
msewka
Mirka227
5!
vespera