piotr20091991

piotr20091991

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 666]

Szparagi w bułce tartej polanej masłem

  • TRUDNOŚĆ: średnie
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 2

Pyszne proste i szybkie danie na każdą okazje

Szparagi w bułce tartej polanej masłem

Składniki:

Szparagi w bułce tartej polanej masłem

 

 

 

Sposób przygotowania:

Szparagi w bułce tartej polanej masłem
Na początek szparagi dobrze umyć oczyścić i ugotować we wrzącej i osolonej wcześniej wodzie. Gotować aż będą miękkie . Następnie wyjąć z wody na talerz posypać bułką tartą , . Następnie masło włożyć do garnka i rozpuścić na małym ogniu następnie polać nim szparagi posypane bułką tartą . Udekorować kawałkami bazylii i oregano. Pyszne również na sałatkę