aginaa

aginaa

Złoty Ekspert
[Przepisów: 1085]

Szpinak jako dodatek do mięs

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 3

pyszny szpinak do mięs, ryb...

Szpinak jako dodatek do mięs Więcej zdjęć (3)

Składniki:

Szpinak jako dodatek do mięs

 

Sposób przygotowania:

Szpinak jako dodatek do mięs
Na maśle smażymy mrożony szpinak. Gdy szpinak całkowicie się rozmrozi dodajemy pokrojony ser feta i mieszamy, aż do całkowitego jego rozpuszczanie. Na koniec dodajemy 1 ząbek czosnku przeciśnięty przez praskę. Szpinak idelanie nadaje się jako dodatek do różnych mięs czy ryb. Można użyć go także jako farsz do pierogów czy naleśników. Polecam, bo jest pyszny.
Szpinak jako dodatek do mięs
pyszny szpinak..........................
Szpinak jako dodatek do mięs
pyszny szpinak..........................

Tagi:

sery szpinak ser