Sposób przygotowania:
Szybki torcik z masą budyniową
Krem: W połowie szklanki mleka rozmieszać mąkę. Resztę mleka zagotować razem z cukrem. Do gotującego się mleka dodać mleko z mąką i zagotować cały czas mieszając. Następnie odstawić do wystudzenia. Masło powinno być naprawdę bardzo miękkie. Miksować je około 5 minut, a następnie dodawać po jednej łyżce budyniu. Na końcu dodać aromat. Ciasto: Białka oddzielić od żółtek. Żółtka zmiksować z cukrem. Białka ubić na sztywną pianę z dodatkiem szczypty soli. Do piany dodać delikatnie żółtka i partiami przesianą mąkę. Ciasto rozsmarować na dużej blaszce wyłożonej papierem. Piec w 170 stopniach przez 10 minut. Wystudzić. Ciasto podzielić na 4 równe części. Każdą część smarować kremem na wysokość około 1 cm. Udekorować czekoladą i mandarynkami.