Sposób przygotowania:
Szybkie leczo 4
Potrawę przygotowuje się bardzo prosto: 1. wszystkie warzywa dokładnie myjemy, usuwamy gniazda nasienne z papryki i cukinii (w przypadku małych cukinii nie jest to konieczne) i kroimy w kostkę 1,5x1,5cm 2. następnie kroimy kiełbaskę w kostkę 3. kiełbasę wrzucamy na olej i podsmażamy 4. w tym czasie do dużego garnka wrzucamy pokrojone w warzywa i delikatnie podlewamy wodą 5. kiedy warzywa zaczną się gotować i puszczą soki a kiełbaska się ładnie podsmaży łączymy składniki 6. w międzyczasie parzymy pomidory i obieramy je ze skórki, kroimy w dużą kostkę łączymy z pozostałymi składnikami 6. wszystko razem gotujemy kilkanaście minut i dodajemy drobno posiekane papryczki chili pozbawione uprzednio gniazd nasiennych 7. całość doprawiamy solą i pieprzem 8. gotujemy aż warzywa staną się miękkie
evita0007
Pyza
nie powinno być też punktów za zdjęcie bo nie przedstawia potrawy - szczególnie, że jest to zdjęcie główne...
carina
zewa
Może nie opisałaś zdjęć, a takie nie są dodawane.