Sposób przygotowania:
Tagiatelle z kurczakiem i pesto
Według opisu na opakowaniu ugotować makaron i odcedzić.
Gdy makaron się gotuje do szerokiego rondla wlać olej i wrzucić pokrojoną pierś z kurczaka. Od czasu do czasu mieszając go podsmażyć mięso, dodać pesto i przyprawy oraz wlać rosół.
Całość zagęścić odrobiną wody z mąką ziemniaczaną, zagotować, przełożyć do makaronu i delikatnie wymieszać.
Nakładać na talerze i zajadać.
Gdy makaron się gotuje do szerokiego rondla wlać olej i wrzucić pokrojoną pierś z kurczaka. Od czasu do czasu mieszając go podsmażyć mięso, dodać pesto i przyprawy oraz wlać rosół.
Całość zagęścić odrobiną wody z mąką ziemniaczaną, zagotować, przełożyć do makaronu i delikatnie wymieszać.
Nakładać na talerze i zajadać.