Sposób przygotowania:
Tarta z kapusty kiszonej.
30 dag kapusty kiszonej należy ugotować.
30 dag wędzonego boczku pokroić w kostkę i podsmażyć na patelni, następnie dodać kapustę kiszoną oraz posiekaną cebulę. Wszystko dalej podsmażać. Wymieszać w miseczce 2 jajka z 1 szklanką śmietany. Na tartę należy nałożyć podsmażone wcześniej składniki oraz wlać wymieszane jajka ze śmietaną.
Potrzeć żółty ser i to wszystko posypać serem. Po upieczeniu posypać wszystko odrobiną czerwonej papryki.
Piec w 180 stopniach przez 30 minut.
30 dag wędzonego boczku pokroić w kostkę i podsmażyć na patelni, następnie dodać kapustę kiszoną oraz posiekaną cebulę. Wszystko dalej podsmażać. Wymieszać w miseczce 2 jajka z 1 szklanką śmietany. Na tartę należy nałożyć podsmażone wcześniej składniki oraz wlać wymieszane jajka ze śmietaną.
Potrzeć żółty ser i to wszystko posypać serem. Po upieczeniu posypać wszystko odrobiną czerwonej papryki.
Piec w 180 stopniach przez 30 minut.