Sposób przygotowania:
Torcik
Pierwszy płat biszkoptu nasączyć kawą. Galaretkę rozpuścić wg przepisu na opakowaniu. 250 ml mleka zagotować z cukrem. Resztę mleka rozprowadzić dokładnie z proszkiem budyniu. Wlać na gotujące się mleko i dokładnie mieszać, aby nie powstały grudki. Budyń ostudzić. Zmiksować z masłem i proszkiem cappucino. Gdy masa będzie za rzadka to we wrzątku rozpuszczamy 2 łyżeczki żelatyny, studzimy i dodajemy do masy. Mleko miksujemy z proszkiem bitej śmietany i uijamy ją. Masę cappucinową dzielimy na 2 części. Pierwszą nakładamy na 1 płat biszkoptu. Galaretkę kroimy w paseczki. Układamy w odstępach na masie i nakładamy drugą część masy. Przykrywamy 2 płatem. Całość smarujemy bitą śmietaną: wierzch i brzegi tortu. Dowolnie dekorujemy.Smacznego!:-)