Sposób przygotowania:
Torcik z makiem
1-Jajka miksujemy z cukrem i cukrem waniliowym na puch 2- dodajemy make z proszkiem do pieczenia 3- Myjemy mak dodajemy do ciasta i mieszamy na koniec wlewamy olejek waniliowy dodajemy rozpuszczoną Kasię i mieszamy 4- Pieczemy jakieś 45 minut po czym czekamy , aż przestygnie i kroimy na połowę ciasto 5- Krem tortowy robimy według instrukcji czyli do mleka wsypujemy proszek i miksujemy następnie dodajemy 80 gram Kasi i miksujemy aż podwoi swoja objętość 6- Krem przekładamy i kładziemy na krążek ciasta przykrywamy drugim krążkiem i kładziemy na wierzch krem 7- Brzoskwinie odsączamy i kroimy na paseczki kładziemy na gore ciasta 8- Kakao bierzemy i posypujemy boki pieguska smacznego
pieczemy 45 minut w 180 stopniach
pieczemy 45 minut w 180 stopniach