Sposób przygotowania:
Tort
Masło utrzyj z cukrami. Budynie z mąką rozrób w 3/4 szkl. mleka. Resztę zagotuj i ugotuj budyń. Ostudź. Dodawaj do masłą z kawą i z cukrami
po łyżce budyniu. Brzoskwinie pokrój na cząśtki. Spód biszkoptu nasącz syropem z brzoskwiń i ułóż cząśtki brzoskwiń na biszkopcie. Wyłóż masę na nasączony biszkopt. Przykryj drugą częścią biszkoptu. Tort obsmaruj ubitą śnieżką z 200ml zimnego mleka i śmietan- fixem. Udekoruj owocami, ,,malinkami" i galaretkami.
Smacznego!;-)
po łyżce budyniu. Brzoskwinie pokrój na cząśtki. Spód biszkoptu nasącz syropem z brzoskwiń i ułóż cząśtki brzoskwiń na biszkopcie. Wyłóż masę na nasączony biszkopt. Przykryj drugą częścią biszkoptu. Tort obsmaruj ubitą śnieżką z 200ml zimnego mleka i śmietan- fixem. Udekoruj owocami, ,,malinkami" i galaretkami.
Smacznego!;-)
karolcia_zip