Sposób przygotowania:
Tort cappucino wg annakra
WYKONANIE CIASTA I białka ubić na sztywną pianę.Dodać cukier.Ubijać.Dodawać po jednym żółtku.Na koniec dodać mąkę wymieszana z kakao i proszkiem do pieczenia.upiec.Po wystudzeniu ciasto przekroić na dwie części. CIASTO KOKOSOWE Białka ubić na sztywno, dodać cukier,mąkę ziemniaczaną wymieszaną z proszkiem do pieczenia.Na koniec dodać wiórki i delikatnie wymieszać.Piec w tem. 180 stopni 30 minut. MASA 1 szklankę mleka,cukier i cukier waniliowy zagotować. Następnie 1 szklankę mleka,żółtka i budynie roztrzepać,wlać do gotujących się składników i ugotować budyń. Margarynę lub masło utrzeć na puch i stopniowo dodawać wystudzony budyń oraz capucino. PRZEŁOŻENIE TORTU BISZKOPT CIEMNY masa budyniowa CIASTO Z WIÓRKAMI masa budyniowa BISZKOPT CIEMNY polewa czekoladowa biała