Sposób przygotowania:
Tort czekoladowy
Masa:
Budyń czekoladowy ugotować na 1,5 szkl mleka. Ostudzić. Utrzeć masło i dodawać stopniowo budyń. Biszkopt przekroić na 3 części, nasączyć dowolnym ponczem ( np herbatą z cytryną i rumem) i przełożyć masą budyniową. Polać polewą czekoladową (może być z torebki lub własna) Na świeżą polewę szybko posypać wiórami kokosowymi w różnych kolorach. Jeszcze można dodać inne motywy dekoracyjne.
Budyń czekoladowy ugotować na 1,5 szkl mleka. Ostudzić. Utrzeć masło i dodawać stopniowo budyń. Biszkopt przekroić na 3 części, nasączyć dowolnym ponczem ( np herbatą z cytryną i rumem) i przełożyć masą budyniową. Polać polewą czekoladową (może być z torebki lub własna) Na świeżą polewę szybko posypać wiórami kokosowymi w różnych kolorach. Jeszcze można dodać inne motywy dekoracyjne.