Sposób przygotowania:
Tort malinowy z sucharkami i nutellą.
Sucharki mielimy bardzo drobno, dokładnie mieszamy z nutellą. Powstałą gęstą masę przekładamy do tortownicy wyłożonej papierem do pieczenia. Kremówkę ubijamy z cukrem waniliowym i łyżką cukru. Żelatynę rozpuszczamy w 1/8 szklanki gorącej wody, studzimy, dodajemy do kremówki i jeszcze chwilę ubijamy.Kwaśna śmietanę równomiernie rozsmarowujemy na spodzie nutellowym w tortownicy, a na niej równą warstwą wykładamy ubitą kremówkę. Gotujemy 2 szklanki wody. Rozpuszczamy w niej galaretki, studzimy. Mieszamy z malinami, odstawiamy. Gęstniejącą galaretkę delikatnie rozsmarowujemy na kremówkowym puchu. Wstawiamy do lodówki, aby galaretka dobrze stężała, a tort się schłodził.