Sposób przygotowania:
Tort maślany dla elektryka
Biszkopt :Jaja wbić do misy dodać cukier i ubić na puszystą pianę przy pomocy robota kuchennego dodać przesianą mąkę olej oraz aromat śmietankowy. Delikatnie wymieszać i przełożyć do tortownicy ja użyłam tortownicy o średnicy 22 cm.
Piec około 40 minut w temp. 180 stopni.
Wystudzić i przekrój na 4 części.
Krem :Masło utrzeć do białości z cukrem pudrem. Stopniowo dodać zimny budyń ugotowany wg.instrukcji na opakowaniu.
Biszkopty przełożyć kremem i udekorować wierzch wg. uznania.
Piec około 40 minut w temp. 180 stopni.
Wystudzić i przekrój na 4 części.
Krem :Masło utrzeć do białości z cukrem pudrem. Stopniowo dodać zimny budyń ugotowany wg.instrukcji na opakowaniu.
Biszkopty przełożyć kremem i udekorować wierzch wg. uznania.