Sposób przygotowania:
Tort z masą malinowąBiszkopt

Białka ubić, dodać cukier, następnie żółtka. Wsypać mąkę zmieszaną z proszkiem, delikatnie wymieszać. Wlać do tortownicy, piec ok. 20 min w 160 C. Po upieczeniu pozostawić do wystygnięcia i przekroić na trzy części.
Masa malinowa

Maliny opłukać, odsączyć. Margarynę utrzeć z cukrem pudrem na puch.
Masa

Do margaryny z pudrem dosypywać powoli maliny i miksować nadal.
Przekładanie

Krążki biszkoptowe przełożyć schłodzoną masą malinową. Wstawić do lodówki.
Krem waniliowy

Schłodzone mleko dodać do proszku i miksować do uzyskania jednolitej masy, wstawić na chwilę do chłodu i posmarować boki i wierzch tortu, wstawić do lodówki.
Dekoracja

Wyjąć tort i udekorować posypką, różami, nałożyć opłatek, wstawić do lodówki.
Chłodzenie

Schłodzony tort można podawać.