Sposób przygotowania:
tosty
Należy tosty posmarować masłem, następnie położyć plasterek sera. Ser powinien być tak pokrojony, aby dokładnie przykrywał powierzchnię kawałka chleba tostowego. Następnie na każdy z kawałków obłożonych serem nakładamy dokładnie 4 plasterki bardzo wąsko pokrojonej kiełbaski pepperoni. Średnica plasterka nie powinna przekraczać 3 cm. Następnie nakładamy cienki plasterek pomidora. Pomidor nie powinien zajmować więcej niż ok. 40-50% powierzchni kawałka tostowego. Doprawiamy szczyptą cukru, soli i czarnego oraz białego pieprzu.
Wkładamy do piekarnika i na opcji zapiekanka/tosty/pizza pieczemy ok. 10 minut do momentu kiedy ser zacznie "bulgotać".
Podajemy z piwem. Smacznego!
Wkładamy do piekarnika i na opcji zapiekanka/tosty/pizza pieczemy ok. 10 minut do momentu kiedy ser zacznie "bulgotać".
Podajemy z piwem. Smacznego!