Sposób przygotowania:
Tradycyjna ogórkowa
Seler, pietruszkę i por kroimy w kosteczkę i gotujemy wraz z żeberkami około 1 godziny.
Wyjmujemy warzywa. Obrane ziemniaki i marchewkę kroimy w kosteczkę i dodajemy do gotującego się wywaru. Gotujemy około 15 minut.
Ogórki trzemy na tarce lub kroimy w paseczki, dodajemy do zupy. Chwilę gotujemy.
Dodajemy śmietanę. Smacznego ;)
Wyjmujemy warzywa. Obrane ziemniaki i marchewkę kroimy w kosteczkę i dodajemy do gotującego się wywaru. Gotujemy około 15 minut.
Ogórki trzemy na tarce lub kroimy w paseczki, dodajemy do zupy. Chwilę gotujemy.
Dodajemy śmietanę. Smacznego ;)
Magdalena88
gosiapiotrek23
Polecam ;)
niezły kąsek
Malinova