Sposób przygotowania:
Truskawkowa frajda.
Margarynę roztopić. Do miski włożyć cukier, mąkę i przestudzoną margarynę. Razem wszystko zmiksować na jednolitą masę. Po zmiksowaniu odstawić mikser, dodać do masy wodę i wyrobić ciasto. Wyrobione ciasto włożyć do okrągłej formy. Piec w nagrzanym piekarniku 225’C ok. 20 minut. Gotowe ciasto pozostawić do wystygnięcia. Następnie przygotować krem. Skórkę z cytryny drobniutko zetrzeć, dodać do niej serek homogenizowany, śmietanę homogenizowaną, cukier puder i wszystko razem dokładnie wymieszać. Truskawki umyć pod bieżącą wodą, odsączyć i wysupełkowaćw. Przekroić na połówki. Na ciasto nałożyć gotowy krem. Następnie udekorować świeżymi truskawkami i posypać cukrem pudrem.