Sposób przygotowania:
Truskawkowy tunel
Białka i żółtka ubić osobno, każde z 75 g cukru. Obie masy połączyć ze sobą i dodać przesianą mąkę z proszkiem do pieczenia. Całość połączyć. Ciasto wyłożyć na papier do pieczenia , przełożyć na blachę i piec około 15 minut w temperaturze 200 stopni. Po upiecznieu ciasto ostudzić i usunąć papier. Nastepnie 200 ml mleka zagotować ze 150 g cukru. Resztę mleka połączyć z budyniem i wlać do gotującego się mleka. Ostudzić . Masło utrzeć i doać do masy. Ciasto przekroić wzdłuż na dwa szerokie pasy. Formę wyłozyć folią spożywczą. 1 płat włożyć do formy. Wewnętrzną stronę posmarować marmoladą. Część truskawek pokroić na plasterki i wyłożyć nimi ściany tunelu, po czym wypełnić go 1/2 kremu oraz resztą owoców i przykryć drugą częścią ciasta. Następnie całość schłodzić i wyjąć z formy. Posmarować pozostałym nadzieniem i posypać wiórkami kokosowymi. Ponownie wstawić do lodówki na około 1-2 godziny.